Angi

Sat Nam, sóc l’Angi. El meu apropament al món del ioga va ser per casualitat.

Estava estudiant a la universitat autònoma, i vaig començar Tai Chi a Barcelona.

Hem va agradar molt, els moviment suaus, cuidar l’energia…Va ser perquè vaig canviar de casa i ja no vivia a Barcelona que vaig començar ioga a la universitat… ja que de Tai Chi no en feien.

Continua llegint…

Déborah

A casa érem cinc germans, tots molt seguits i algunes vegades la situació es descontrolava, així que, la meva mare, va trobar el recurs de fer-nos fer ioga (ella en feia a Sant Julià). Recordo només que ens feia estirar a terra i relaxar-nos, però aquesta és la manera amb la que em vaig familiaritzar amb aquest món. Durant els anys d’estudiant vaig practicar diferents tipus de ioga i vaig fer alguna incursió en el Tai Chi i el Qi Gong.

Continua llegint…

Montse

Recordo la meva primera classe de Kundalini Ioga, ja havia practicat altres tipus de ioga però aquest cop em sentia molt entusiasmada, alguna cosa em deia que seria diferent. Al finalitzar la classe aquell entusiasme seguia estant present en mi, aquells mantres i aquella sèrie d’exercicis m’havien atrapat!

Quan vaig saber que s’iniciava una nova formació per a professors no ho vaig dubtar i m’hi vaig inscriure, era una bona oportunitat per continuar aprofundint en aquest regal que és per a mi el ioga.

Continua llegint…

Contacte

Av. Verge de Canòlich, 43 1er 2a

Sant Julià de Lòria, Andorra

Tel. +376 855 556

info@omioga.com